S a o p š t e nj e
Održan prvi sastanak ključnih aktera Projekta Prilika Plus ˝Jačanje sistema srednjeg stručnog obrazovanja u Zeničko-dobojskom kantonu˝
Nastavak teksta
Javna rasprava
o nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjoj trgovini
Nastavak teksta
POZIV MALIM I SREDNJIM PREDUZEĆIMA
U okviru projekta „Lokalni integrisani razvoj” (LIR) koji sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), a primarno finansira Evropska unija (EU), objavljen je Poziv malim i srednjim preduzećima za iskazivanje interesa za podršku na provođenju projekata unapređenja tehnološke opremljenosti i obuke za potrebnu radnu snagu u 2017. godini. Ovaj poziv za iskazivanja interesa će omogućiti svim zainteresovanim malim i srednjim preduzećima (MSP) sa područja partnerskih jedinica lokalne samouprave, koja djeluju u prioritetnim sektorima (obrada drveta, obrada metala i obrada tekstila) i odabranim lancima vrijednosti da rade zajedno sa Projektom, kako bi realizovali:
Nastavak teksta
P O Z I V NA SAJAM
Udruženje bosanskohercegovačko - albanskog prijateljstva, po drugi put, organizuje posjetu Sajma privrede „PANAIR 2016“, koji se održava od 24.11.2016.g.-28.11.2016.g. u Tirani.
Nastavak teksta


Privredna komora ZE-DO kantona 2010 Sva prava pridržana