Učestvujte u jedinstvenom istraživanju o poboljšanjima i promjenama u preduzećima

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona obavještava, da EDA – Agencija za razvoj preduzeća u okviru projekta „Napredna implementacija Akta o malom biznisu u BiH, SBA u BiH2EU“, uz podršku Ambasade Švedske, pokrenula je istraživanje kojim želi da unaprijedi razumijevanje specifičnih izazova sa kojima se susreću kompanije u BiH.

Nalazi istraživanja će poslužiti za poboljšanja politika i instrumenata podrške za MSP u BiH, kako od strane međunarodnih organizacija tako i od domaćih institucija.

Za istraživanje se koristi SenseMaker, novi alat koji omogućava unošenje i analiziranje kratkih priča zasnovanih na ličnom iskustvu ispitanika, koji pritom sami daju smisao svojim pričama, umjesto da to čini neko drugi. Ovaj alat se kao takav primjenjuje prvi put u našoj zemlji.

Privredna komora ZDK je, u želji da nalazi istraživanja budu što kvalitetniji i da što veći broj kompanija uzme učešće u istom, odlučila da pruži podršku Agenciji za razvoj preduzeća EDA, te ovim putem pozivamo kompanije iz svih privrednih sektora sa područja Zeničko-dobojskog kantona, da učestvuju u istraživanju i podijele svoja iskustva na online upitniku dostupnom putem linka datom ispod teksta, i to najkasnije do 24.11.2023. godine:

https://collector.sensemaker-suite.com/collector?projectID=fc4d5198-e711-45a8-b41c-4baf13a71b5a

Anonimnost je zagarantovana.